Till salu

Tyresö

Öringe strandväg 22

Nästa visning
calendar icon tisdag 25 juni 18:00 - 18:45
  • Friliggande villa
14 750 000 kr
  • lamp and chair icon 7 rum och kök
area icon Yta
  • 216 m2 boarea
  • 53 m2 biarea
  • 2 072 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1979
Öringe strandväg 22

Magisk sjöfastighet med egen brygga, stora vackra sällskapsytor och en fantastisk tomt

Här erbjuds en idyllisk tillvaro med möjlighet att njuta av din fantastiska sjötomt med egen brygga, flera mysiga uteplatser och en stor gräsmatta som sträcker sig hela vägen ner till vattnet. En insynsskyddad och privat strand med fridfull vy över Öringesjön. Här blickar man ut över Nacka naturreservat och närhet till havet på andra sidan sjön. Här bor ni stillsamt och harmoniskt med allt vad naturen har att erbjuda precis runt knuten.

Gediget och välskött hus med en yta om 269 kvm med många karaktärsdrag som ger en känsla av hemtrevnad. Fastigheten har varit i samma ägo sedan byggåret 1979 och har med åren renoverats och förbättras med stor omsorg och eftertanke.

På entrénplan möts du direkt av den fantastiska utsikten över vattnet. Ett stort rymligt kök med tillhörande matplats och köksö för sociala middagar. Vidare in i bostaden har du ett stort vardagsrum och matsal omringad av vackra fönsterpartier som skänker ett fint ljus. Här har du även en vacker loungedel med en stor inomhuspool, bastu, badrum och relaxytor med även här vacker vy över sjön. Poolen har även en inbyggd jetstreamer för den träningssugna.

På övre plan möts du av en stor rymd med högt i tak, ett stort allrum med braskamin och tre sovrum intill varandra. Ett stort master sovrum med en fantastisk sjöutsikt. På balkongen intill kan du njuta av både solnedgång eller morgonkaffet. Här finns även ett stort badrum och bra med förvaring.

- Inomhuspool
- Egen brygga
- Garage med laddstation
- Äkta sjötomt
- Eldstad
- Stora sociala ytor både uppe och nere
- Bergvärme
- Unik möjlighet, sällan till salu
- Kort sagt...något utöver det vanliga

Här bor du i närheten av Tyresö golfbana samt med närhet till bad och båt. Tyresö ligger nära kusten och utmärks av en vacker skärgårdsnatur och har även gott om badsjöar och skogsmark att ströva i. För den sportiga finns, förutom golfbanan, rackethall, ishall och simhall i närheten. Skolor och förskolor finns i närområdet. För den kulturella har Tyresö kända sevärdheter såsom Tyresö Slott och Tyresö kyrka. I närliggande Tyresö Centrum finns en galleria med goda shoppingmöjligheter och service.

Kommunikationer är goda med bussar till centrala Stockholm, Gullmarsplan, Nacka och Haninge. Med bil nås centrala Stockholm på omkring 15 min. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp där båtar tar dig ut i skärgården och även in till Stockholm.

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! tisdag 25 juni, 18:00 - 18:45
Anmäl mig
Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar
Paul Karlström
Assisterande mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Öringe strandväg 22, Till salu i , Tyresö Planlösning från Öringe strandväg 22, Till salu i , Tyresö

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad