Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 9

Slutpris: 2 495 000 kr

Orgelgatan 9

Modern och exklusiv tvåa med 3,1 m i takhöjd, terrass och öppen planlösning, belägen näst högst upp!

FAST PRIS! Först till kvarn! Äntligen ges nu tillfälle att förvärva en tvåa i Brf Block med 3,1 m i takhöjd och stor terrass på ca 12 kvm i söderläge, belägen näst högst upp på våning fem! Fastigheten samt lägenheten sticker ut från alla andra nybyggda lägenheter i Uppsala. Här finner du noga utvalda materialval, hög standard och unik utformning.
Den öppna planlösningen är mycket luftig och ljus, och tack vare den höga takhöjden på 3,1 m tillsammans med de stora fönsterpartierna finner du en mycket rymlig och ljus atmosfär med gott om plats att bjuda in vänner och familj till.
Köket går i en matt svart/grå ton som återfinnes i detaljer i resterande del av lägenheten, bänkskiva samt stänkskydd i kvartskomposit sten och samtliga vitvaror från Siemens. Från vardagsrummet och sovrummet, genom stora skjutdörrar i glas finner du lägenhetens terrass på ca 12 kvm i soligt söderläge. Sovrummet är även det rymligt med plats för dubbelsäng och annan önskad möbel och med bra förvaring i flertalet garderober. Badrummet är mycket smakfullt, med klinkergolv av grön marmorimitation och kaklade väggar, utrustat med bl a dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Hallen har praktisk plats för avhängning och förvaring i garderob. Här har du en lägenhet i hög klass som inte kommer att göra dig besviken!

I Brf Block får du som boende tillgång till totalt tre takterrasser, varav en med utekök som bjuder in till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka och Svartbäckens villor. Föreningens innergård med pergola och stensättning med upphöjda växtbäddar skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö.

Området Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Detta är en lägenhet du inte vill missa! Anmäl ditt intresse till mäklaren idag. Tillträde enligt överenskommelse!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Orgelgatan 9, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad