Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 7

Slutpris: 2 330 000 kr

Orgelgatan 7

Modern och exklusiv tvåa med balkong och öppen planlösning!

Välkommen till denna mycket stilrena och moderna tvåa, i genomgående nytt och exklusivt skick. Lägenheten har allt du kan önska dig och tack vare den öppna planlösningen, tillsammans med takhöjden på 2,7 m och generösa fönsterpartier, får du en ljus och rymlig yta med gott om plats att bjuda in vänner och familj till. Köket är från Svensk Snickeri, med köksluckor i matt grå/svart nyans, bänkskiva samt stänkskydd i kvartskomposit sten och samtliga vitvaror från Siemens. Med den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör det att du enkelt rymmer både din soff- och matgrupp samt annan önskad möbel. Från vardagsrummet, genom en stor skjutdörr i glas, når du lägenhetens balkong som är riktad mot föreningens lugna innergård. Sovrummet är även det rymligt med plats för dubbelsäng och annan önskad möbel och med bra förvaring i flertalet garderober. Badrummet är mycket smakfullt, med klinkergolv av grön marmorimitation och kaklade väggar, utrustat med bl a dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Hallen har praktisk plats för avhängning och förvaring i garderob. Här har du en lägenhet i hög klass som inte kommer att göra dig besviken, redo för snabb inflytt om du önskar!

Fastigheten är från 2020 med hög standard och unik arkitektur, och som boende får du bland annat tillgång till föreningens tre gemensamma takterrasser varav den ena har ett spa med bastu, jacuzzi och soldäck med panoramautsikt, den andra har ett utekök samt odlingslådor och den tredje med slående vy mot slottet och domkyrkan. I Brf Block får du utöver takterrasserna också tillgång till en innergård med pergola och grill, samt varmgarage och flertalet cykelförråd.

Kapellgärdet är ett populärt område med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar du bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Du har även närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Orgelgatan 7, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad