Till salu

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 13

Nästa visning
calendar icon söndag 3 mars 13:30 - 14:00
3 150 000 kr
area icon Yta
  • 79 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 204 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Orgelgatan 13

Mycket fin 3:a med 3,1 m i takhöjd och underbar uteplats mot innergård!

Lägenheten är bekvämt belägen i markplan och har en härlig uteplats om ca 28 kvm mot gården. Social och spännande planlösning som erbjuder plats för allt du kan önska dig. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och en takhöjd på 3,1 m ger det dig en fantastiskt rymd tillsammans med sina stora fönsterpartier. Två rymliga sovrum med gott om förvaring i garderober samt rymligt förråd/klädkammare och ett mycket stilrent inrett badrum med bl.a. tvätt- och torktumlare.

Brf Block präglas av noga utvalda materialval, hög standard och unik arkitektur. Här får du som boende tillgång till totalt tre takterrasser, varav en med utekök som bjuder in till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka och Svartbäckens villor. Föreningens innergård med pergola och stensättning med upphöjda växtbäddar skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö.

Området Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Visningar

Välkommen på visning! söndag 3 mars, 13:30 - 14:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Orgelgatan 13, Till salu i Kapellgärdet, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad