Kommande bostad

Herrhagen, Uppsala

Opalvägen 89

  • price tag icon 4 094 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 66 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 094 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2015-17
Opalvägen 89

Ljus och välplanerad trea med trivsam läge och en fantastisk terrass i naturnära område!

Nu ges tillfälle att flytta in ett näst intill helt nytt hem med direkt närhet till både köpcentrum och natur. Lägenheten har egen ingång från lägenhetens stora terrass, planlösning fördelar sig på en välkomnade hall med stor öppning mot det rymliga vardagsrummet. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar trevliga och lättmöblerade sällskapsytor. Ett kök som präglas av hög standard med fina vitvaror, vita köksluckor och genomtänkta lösningar. Vidare rymmer lägenheten 2 sovrum samtliga med förvaring varav det ena med skjutdörrsgarderob. Rymligt badrum med dusch, kaklade väggar, klinkergolv och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Till detta har ni också en solsäker terrass om ca 15 kvm. Med sin höga takhöjd känns bostaden väldigt luftig och rymlig. Parkering med el-plint, i direkt anslutning till huset ingår.

I Herrhagen bor ni i ett trivsamt och modernt område. Här befinner ni er som närmsta granne med naturen och strövområden, och med motionsspår samt svampplockning precis utanför dörren. I närområdet finns skolor, förskolor och bibliotek, samt fotbollsplan. Bostadsområdet har nya och trevliga lekplatser. Gott om serviceutbud så som ICA Maxi stormarknad, systembolag, apotek och gym m.m. Uppsala centrum når ni via 5:ans buss som går endast ett stenkast från huset eller med en smidig cykeltur på endast 20 minuter.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad