Såld

Bromma - Smedslätten, Stockholm

Önskeringsvägen 19

Slutpris: 16 500 000 kr

Önskeringsvägen 19

Toppskick i Smedslätten

Välkomna till detta charmiga och totalrenoverade parhus på totalt 205 kvm, fördelade på tre plan. Beläget på barnvänliga Önskeringsvägen, på en plan och grönskande tomt intill allmänning. På entréplan ryms stor välkomnande hall med intilliggande gäst-wc, ett rymligt sällskapsrum med öppen spis, det ljusa köket samt en stor matsal med utsikt över den lummiga trädgården. På övre plan tre bra sovrum, varav ett med utgång till solig altan, ett nytt kaklat badrum med badkar. I suterrängplanet, med delvis vattenburen golvvärme, finns ett allrum med öppen spis och utgång till den generösa altanen och vidare ut i trädgården med växthus och förråd, en källarentré och intilliggande förråd, ett ljust gäst/sovrum, en stor tvättstuga med dusch och separat wc. Ett rofyllt och lugnt läge i populära Smedslätten. Promenadavstånd till eftertraktade förskolor, skolor och till bad- och båtliv samt sköna motions- och promenadstråk, i och längs Mälaren. Välkomna, bara att flytta in.

Ansvarig mäklare

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Önskeringsvägen 19, Såld i Bromma - Smedslätten, Stockholm Planlösning från Önskeringsvägen 19, Såld i Bromma - Smedslätten, Stockholm Planlösning från Önskeringsvägen 19, Såld i Bromma - Smedslätten, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad