Såld

Bromma - Smedslätten, Stockholm

Önskeringsvägen 11

Slutpris: 17 100 000 kr

Önskeringsvägen 11

Trädgårdsdröm i Smedslätten

Med ett läge få förunnat, på en liten idyllisk återvändsgata på Önskeringsvägen ligger denna harmoniska villa som smakfullt renoverats med känsla för den vackra och tidlösa charmen.
En generös hall välkomnar in i detta trivsamma hem. Här ryms på entréplan stort kök från Kvänum, sällskapsrum i fil med vacker öppen spis och med utgång till en underbar terrass. På övre plan flera bra sovrum och badrum. Stor inredningsbar förrådsvind.
I källarplan ryms bl a ett bra tonårs/au-pairrum med egen ingång, allrum, tvättstuga och ett praktiskt garage.
Den grönskande och plana barnvänliga trädgården lämpar sig bra till barnens lek. Här finns många uteplatser med sol från morgon till kväll
Läget är unikt ur många aspekter. Här njuter man av lugnet på den barnvänliga lilla gatan, närhet till flertalet välrenommerade förskolor, skolor, torg med charmiga butiker, caféer och restauranger. Närhet även till Solviksbadet, motionsanläggning och tennisbanor, den vackra strandpromenaden med bad längs med Mälarens vattenbryn ända mot Alvik samt 12:ans spårvagn som i Alvik ansluter till T-banan och Tvärbanan.
Välkomna till Önskeringsvägen 11 - ett hem att trivas i.

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad