Såld

Sävja, Uppsala

Ölandsresan 29

Slutpris: 4 200 000 kr

Ölandsresan 29

Kedjehus i Sävja!

Välkommen till ett familjevänligt kedjehus i ett fantastiskt läge med naturen inpå knuten!

På baksidan finns plats för både odling och avkoppling och på framsidan finns ett mindre växthus bredvid den solsäkra altanen. Här erbjuds 126 kvadratmeter som är mycket väldisponerade och ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge. Perfekt för barnfamiljer, för er som vill bo lite större eller mindre. Genomgående gott skick samt solceller på taket.

På första våningen finner du en stor hall med goda förvaringsutrymmen, ljust och fint kök, stort vardagsrum, ett sovrum med fönster i två väderstreck, helkaklat badrum, tvättstuga och utgång till altan på baksidan. På övre plan finner du allrummet, ett fräscht renoverat badrum och tre bra sovrum, varav ett är större med tillhörande walk-in-closet.

Ett lättskött och bekvämt boende med carport och förråd. Mycket bra bussförbindelser och cykelväg in till centrala Uppsala. Ölandsresan är ett perfekt boende för både barnfamiljer och äldre. I området finns gästparkering, kvartersgård, övernattningsrum, bastu med relax och lekplatser. I närområdet finns även den stora lekplatsen Sara Lisas Park, Sävja IP och pump-track-bana. Det är bara några hundra meter till förskola och skola upp till årskurs 9. Här har man även närhet till naturen och vackra strövområden i naturreservatet kring Lunsenskogen. I området finns också all tänkbar service så som mataffär, bibliotek, närlivs, vårdcentral, apotek och restauranger. Det är dessutom mycket bra bussförbindelser med linjetäta 5:ans buss och cykelvägar in till centrala Uppsala.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ölandsresan 29, Såld i Sävja, Uppsala Planlösning från Ölandsresan 29, Såld i Sävja, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad