Till salu

Kungsholmen - Kristineberg, Stockholm

Ola Hanssonsgatan 5

3 650 000 kr
area icon Yta
  • 40 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 663 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1934
Ola Hanssonsgatan 5

Charmig 30-talspärla med balkong i natursköna Kristineberg

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

Högst upp i fastigheten finner vi denna charmiga tvåa från 1930-talet med en solig balkong som förlänger de sociala utrymmena och bjuder in till avkoppling under ljumma sommarkvällar. Här finner du en äkta funktionalistisk dröm med generös takhöjd och väl genomtänkta utrymmen. Genomgående vitbetsad furuparkettgolv i hela lägenheten. Lägenheten är fylld av vackert naturligt ljus, ett trivsamt kök med gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter, samt en rymlig hall med två klädkammare. Boendet är lätt att möblera och vardagsrummet har gott om plats för både matbord, soffgrupp. Lätt tillgängligt vindsförråd som skapar extra förvaring. Föreningen är stabil med en sund ekonomi och elen ingår i månadsavgiften. Här bor du i en fridfull miljö intill glittrande Mälaren, nära till klippbad, natursköna promenadstråk och grönskande parker. Kollektivtrafik i form av bussar och tunnelbana, samt en Coop-affär finns direkt i närheten. En kort promenad tar dig till Hornsbergs strand med ett brett utbud av restauranger.

Varmt välkommen till ditt nya hem!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Patrik Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Ola Hanssonsgatan 5, Till salu i Kungsholmen - Kristineberg, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad