Såld

Odensvi, Västerås

Odensvigatan 7

Slutpris: 1 352 000 kr

Odensvigatan 7

Marklägenhet med egen uteplats!

Nu ges tillfälle till en av få marklägenheter i omtyckta Kolarhagen. På en fin hörna med egen ingång via uteplatsen är det lätt att trivas.

Välkomnande hall med flera garderober. Anslutande badrum. Ljust och trivsamt kök med en bra matplats och fönster åt två håll.
Trevligt vardagsrum där det finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Sovrummet är härligt stort med plats för både möblering och förvaring. Garderober finns.

Till lägenheten hör en egen stor uteplats med plats för både utemöbler och växter. Den är delvis under tak vilket ger skön skugga vid varma dagar. Detta är en naturlig plats att umgås på med vännerna på besök. Eller en mysig stund för sig själv...

Detta är ett tillfälle för dig som söker ett speciellt boende med möjlighet att njuta av en egen uteplats. Dessutom i en omtyckt förening.

Välkommen på visning.

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Odensvigatan 7, Såld i Odensvi, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad