Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Odensgatan 4A

Slutpris: 1 475 000 kr

Odensgatan 4A

Fin och trivsamm etta med härligt läge i Främre Luthagen!

Välkommen till denna ytterst välplanerade etta i bra skick med fräscht arbetskök och ett suveränt läge i Främre Luthagen. Lägenheten ligger i ett 1930-talshus och har högt i tak och genomgående ljusa golv. Fräscht, helkaklat badrum med stockholmsdusch, bra förvaring i bostaden i form av garderober samt ett vindsförråd. Lätt möblerat rum med naturliga platser för de möbler man kan tänkas behöva. Platsbyggd möbel i köksdelen som fungerar som arbetsyta alternativt matplats. Stora fönster som ger rikligt ljusinsläpp.

Här bor du centralt i ett mycket attraktivt kvarter med ett stenkast till stadskärnan och all tänkbar service som Luthagens Livs, apotek och florist i absoluta närområdet. Även butiker restauranger och caféer och framförallt, närhet till de flesta av universitetets institutioner! Vill du kombinera detta centralt belägna hem med att njuta av naturen kan du enkelt göra det genom att promenera längs de fina stråken längs ån eller ta dig till elljusspåret i Stabby som ligger på en kvarts promenadavstånd.

I denna stabila, omtyckta förening finns tvättstuga med torkrum, bastu och samlingslokal. I övrigt finns gemensamt cykelförråd och utemöbler på den trevliga innergården som medlemmarna är välkomna att använda.
Endast 3 384 kr/kvm i skuld i föreningen.

Utmärkt bostad för studenten, pendlaren och "förstagångsköparen".
Detta är ett praktiskt hem med mycket charm och väl värt att se! Varmt välkommen till visning!

TILLTRÄDE: Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas.

VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare på jakob.ekerot@widerlov.se

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Odensgatan 4A, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad