Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Nyodlingsvägen 18

Slutpris: 15 125 000 kr

Nyodlingsvägen 18

Stilenlig tillbyggd parvilla mitt i Ålsten

Välkomna till ett rymligt, välplanerat och smakfullt parhus i familjevänliga kvarter, där fokus lagts på att bevara den tidstypiska 20-talskaraktären. Här erbjuds härliga ytor med ljus och rymd.
Här ryms på entréplan trivsamma sällskaprum i fil med öppen spis, hemtrevlig kök med utgång till stor altan och den grönskande trädgården mot allmänning.
På övre plan 2 bra sovrum, kaklat badrum med dusch samt en stor möblerbar TV-hall med utgång till en rymlig balkong i bästa solläge. Ytterligare ett sovrum finns på det inredda vindsplanet.
Källarplanet är generöst med stor öppen hall, allrum, badrum, tvättstuga samt förråd som väl lämpar sig att inreda till ytterligare ett sovrum/tonårsrum.
På den insynsskyddade, rikt blommande barnvänliga tomten finns ett lusthus samt ett soligt trädäck. Här har även den stora köksträdgården sin naturliga plats. Gräsytorna är plana och lättskötta och gränsar en allmänning som blir roliga lekytor för barnen.
Läget är optimalt. Lugnt, tyst, och centralt i Ålsten med kort promenadavstånd till eftertraktade förskolor, skolor och till Ålstensgatans aktiva butiksliv, 12:ans spårvagn, bad- och båtliv i Mälaren samt sköna motions- och promenadstråk.

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad