Såld

Östermalm, Stockholm

Nybrogatan 72

Slutpris: 5 450 000 kr

Nybrogatan 72

Vacker 20-talslägenhet i skuldfri förening med toppläge på Östermalm

- ACCEPTERAT PRIS
- Skuldfri äkta förening som äger marken
- 20-talsbostad med toppläge på Östermalm
- Optimalt planerad med halvöppen planlösning
- Låg avgift inkl bredband
- Generös takhöjd och bevarade originaldetaljer
- Bastu och festlokal i föreningen
- Goda kommunikationer runt hörnet

Varmt välkommen till en underbar, kvadratsmart och ljus 20- talspärla. Bostaden bjuder på ståtlig takhöjd och välbevarade originaldetaljer i perfekt mix med modern halvöppen planlösning mellan kök och sällskapsrum, vilket medger generösa sociala ytor för familj och vänner. Köket är fullstort med gott om förvaring i skåp och lådor och med generös plats att laga härliga middagar. Sovrummet är rofyllt med plats för stor säng. Bostaden erbjuder även gott om förvaring i två rymliga klädkammare.

HSB Brf Bävern är en äkta förening, som äger marken och som upplåter 231 st lägenheter med bostadsrätt och 11 hyreslokaler. Föreningen har en god ekonomi och är skuldfri. Avgifterna kan hållas låga tack vare goda intäkter från föreningens hyreslokaler.

Sammantaget är detta ett mycket bekvämt och attraktivt boende med ett toppläge på Östermalm. Med endast 5-10 minuters promenad nås Östermalmstorg med dess rika utbud av restauranger, shopping och nöjen. All tänkbar service finns runt hörnet men även närhet till grönområden som Humlegården, Lill-Jansskogen och Djurgården. Utmärkta kommunikationer erbjuds med tunnelbanans röda linje samt flertalet busslinjer.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad