Såld

Östermalmstorg/Stureplan, Stockholm

Nybrogatan 68

Slutpris: 7 050 000 kr

Nybrogatan 68

Ljus och väldisponerad 2:a med öppen planlösning och solig balkong i syd-öst!

Nu ges tillfälle att förvärva denna ljusa och välplanerade 2.a i sydöst med balkong mot grönskande gård. Bostaden ligger på lugn återvändsgata med närhet till både Karlaplan och Djurgården samt gångavstånd till Östermalmstorg och Stureplan. Med öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket känns bostaden ljus och luftig. Köket går i högblankt vitt och har integrerad kyl/frys. Härifrån kommer du även ut till den trevliga balkongen med plats för cafégrupp. Sovrummet har god plats för dubbelsäng, bra förvaringsmöjligheter med flera garderober samt plats för kontorsmöbel. Genomgående stilren sober design, ljusa fina trägolv, djupa fönsterbänkar, spröjsade fönster samt fina välbevarade detaljer såsom vackra spanjoletter i fönstren. Fräscht och helkaklat badrum med bubbelbadkar och spotlights i taket. I hallen finns även en större klädkammare/förråd med riktigt bra förvaring.

Välkommen till Nybrogatan 68 på Östermalm med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Här är gatorna fulla av moderna butiker och restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Nybrogatan 38, Riche och Strandvägen 1. För den hälsomedvetna finns flertalet bra alternativ, bland annat Doctor Salad som du hittar på Sibyllegatan intill Östermalmstorg. I området finns även ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter. Strosa längs Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatans lyxiga butiker. Vid torget finner du den välkända saluhallen där du kan avnjuta en god lunch eller handla fina råvaror till kvällens middag. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns många grönområden i området med mysiga Humlegården och närheten till Djurgården. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close