Såld

Stockholm

Nybrogatan 45E

Slutpris: 13 500 000 kr

Nybrogatan 45E

Bekväm 3:a möjlig 4:a vid Östermalmstorg, garage i huset och stor balkong mot grönskande gård

- Toppläge intill Östermalms torg
- Garage i huset för 1000 kr/ mån
- Möjlig 4:a
- Äkta förening/äger marken/ mkt bra ekonomi
- Stor balkong mot grönskande innergård
- Snyggt renoverat kök med påkostade vitvaror
- Stilfullt renoverat badrum med tvättpelare
- Bastu, relax och motionsrum finns i huset
- Flexibelt tillträde

Med ett alldeles ypperligt läge, precis intill Östermalms torg, saluförs nu denna bekväma och smakfulla 3.a om 96 kvm. Bostaden disponeras idag som en 3:a, men kan göras om till en 4:a om man så önskar. Här bor du rofyllt och lugnt, samtidigt som pulsen och all tänkbar service finns direkt utanför porten. Bostaden är genomgående, ljus och luftig och från den generösa balkongen blickar du ut över föreningens grönskande innergård. Lägenheten erbjuder två rofyllda sovrum, walk-in closet, topprenoverat och påkostat kök, rymligt vardagsrum med utgång till stor balkong, stilrent renoverat badrum och rymlig hall med platsbyggd garderobslösning.

Brf Brunfisken 23 är en äkta och stabil förening med mycket god ekonomi och som äger marken. Föreningen upplåter 51 bostadsrättslägenheter och 2 bostadsrättslokaler. Föreningen erbjuder flera gemensamhetsytor som grönskande innergård, motionsrum, bastu och relax samt garageplats att hyra för ca 1000 kr /månad.

Sammantaget är detta ett mycket bekvämt och trivsamt boende med ett absolut toppläge på Östermalm. All tänkbar service finns utanför porten men även närhet till grönområden som Humlegården och Djurgården. På bara några minuter nås Strandvägen och skärgårdsbåtarna. Utmärkta kommunikationer erbjuds med tunnelbanans röda linje samt flertalet busslinjer.1932 blev namnet Östermalmstorg officiellt och är numera bilfritt och med daglig torghandel.

För mer info om bostaden, kontakta ansvarig mäklare Therese Nilsdotter, Widerlöv Stockholm.
0706-703221, mail: [email protected]

Ansvarig mäklare

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nybrogatan 45E, Såld i , Stockholm

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad