Såld

Vilan/Nåntuna, Uppsala

Nöthårsvägen 40

Slutpris: 4 860 000 kr

Nöthårsvägen 40

Välkommen till ett mycket trivsamt och välskött kedjehus beläget i Nåntuna på barnvänlig återvändsgata. Härlig trädgård mot syd/väst med insynsskyddad altan, gräsytor, fruktträd, prydnadsväxter och odlingslådor! Bilarna parkerar ni i carporten eller på den stenlagda uppfarten. Huset har ett mycket gott skick med stora renoveringar utförda löpande under hela ägartiden.

Entréplanet erbjuder en välkomnande hall med gott om plats för kläder och skor. Kök med ordentlig matplats invid fönster och öppen planlösning mot vardagsrummet där man låtit installera en vacker täljstenskamin, helkaklat badrum, stort nog för båda tvättmaskin och torktumlare samt en separat uthyrningsdel vilken man med enkelhet kan konvertera till två sovrum om behovet finns. Övre plan hyser i dagsläget två sovrum, varav det ena är stort nog att dela av om man önskar ett allrum till samt dusch/WC.

Här bor man med endast någon minuts gångväg från flera skolor och förskolor. Mycket goda kommunikationer med stadsbuss, fina cykelvägar till centrum och samtidigt ytterst nära fantastiska naturområden med Lunsen, Nåntuna Lund och området kring Fyrisån. Det trivsamma området erbjuder skyddade innergårdar med flera lekplatser och bilfria cykelvägar. Välsorterad ICA Supermarket två minuter från huset.

Huset planeras att visas i augusti men tveka inte att anmäla ert intresse redan nu!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nöthårsvägen 40, Såld i Vilan/Nåntuna, Uppsala Planlösning från Nöthårsvägen 40, Såld i Vilan/Nåntuna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad