Såld

Vasastan, Stockholm

Norrtullsgatan 63

Slutpris: 4 100 000 kr

Norrtullsgatan 63

Väldisponerad tvåa mot lugn innergård i Vasastan

Varmt välkomna till en optimalt planerad tvåa med social och öppen planlösning belägen mot lugn gård ett kvarter från härliga Hagaparken.

- Rymlig tvåa med sociala sällskapsytor.
- Helkaklat badrum med golvvärme.
- Välskött förening med god ekonomi.
- Lokaliserad i nära anslutning till Odenplan & Hagaparken.

Bostaden är i genomgående bra skick och har en välplanerad och social planlösning som passar perfekt för singelhushållet såväl som paret. Det moderna köket i öppen planlösning mot vardagsrummet skapar en härlig känsla av rymd och ljus. Köket är fullt utrustat med moderna vitvaror och har gott om förvaringsutrymme för hemmets husgeråd. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och matbord. Det helrenoverade badrummet inkluderar golvvärme och är även förberett för tvättmaskin. Lägenheten erbjuder ett gediget sovrum som med enkelhet rymmer en dubbelsäng samt erbjuder exemplarisk förvaring via walking closet.

På sommaren erbjuder innegården utemöbler, planteringar och grillplats i härlig miljö. Föreningen innehar även en takterrass med utsikt över stadssiluetten.

Lägenhetens centrala läge erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med goda kommunikationer med tillgång till innerstadsbussen "tvåan", tunnelbana, pendeltåg samt flygbussar inom promenadavstånd. Området är ett levande område med klassiska krogar som Vinverket, Etoille och Lilla Ego. Brunnsviken med Hagaparken och Bellevue samt Vanadislunden ligger inte långt bort. Bra livsmedelsbutiker, gym och shopping finns i anslutning till närområdet.

-En personligt favorit är att ta en promenad till Hagaparken där du kan avnjuta en lugn promenad i naturen runt Brunnsviken eller avnjuta en picknick lunch på stora grönområden i parken.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrtullsgatan 63, Såld i Vasastan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad