Såld

Fålhagen, Uppsala

Norrtäljegatan 7 A

Slutpris: 4 100 000 kr

Norrtäljegatan 7 A

20-talslägenhet i Fålhagen med öppen spis och gemensam balkong! Bredband ingår!

Välkomna till en ljus och mycket charmig lägenhet i ett vackert 20-talshus ritat av Gunnar Leche med utmärkt läge i Fålhagen, endast en gata från Resecentrum.

Här finns de tidstypiska detaljerna bevarade med exempelvis en vacker öppen spis i vardagsrummet, stora fönster med spröjs och djupa fönsternischer, fiskbensparkett samt hög takhöjd. Planlösningen är mycket tilltalande med en stor och välkomnande hall med klädkammare, smakfullt renoverat kök med matplats och härligt vardagsrum med fönster mot gården. Vidare finns två fina sovrum varav ett idag används till matsal med skjutdörrar mot vardagsrummet vilket ger en öppen och luftig känsla. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar och dusch med glasväggar.

Lägenhetsinnehavaren disponerar 2 st källarförråd och 1 st vindsförråd.

Bostadsrättsföreningen har en mysig innergård med utemöbler samt grillmöjlighet och från trapphuset nås en gemensam balkong. Bredband ingår i avgiften.

Centralt läge endast ett stenkast från centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt som city har att erbjuda.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrtäljegatan 7 A, Såld i Fålhagen, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad