Såld

Luthagen, Uppsala

Norrlandsgatan 38A

Slutpris: 2 295 000 kr

Norrlandsgatan 38A

Stor och ljus 2:a med lugnt läge och insynsskyddad balkong mot grönskande innergård.

Välkomna till en mycket funktionell och trivsam hörnlägenhet i Luthagen med ljusa fina ytskikt och stor vindskyddad balkong i söderläge mot den fina och lugna innergården.

Hörnlägenheten är mycket ljus med fönster åt tre håll och har en planlösning som erbjuder hall med gott om förvaringsutrymme, vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till den inbjudande balkongen, bra sovrum med plats för större säng samt renoverat kök med rejäl matplats för 6 personer.

Stabil och välskött förening där många stora renoveringar är gjorda. Fin och solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor, trädgårdsmöbler och grill. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med en skön mix av nyare och äldre bostäder och med omedelbar närhet till bl a mataffär, förskola, skola samt motionsspår och skidspår i naturen runt Stabbyskogen. Cykelavstånd till citykärnan.

Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad