Såld

Luthagen, Uppsala

Norrlandsgatan 36D

Slutpris: 2 340 000 kr

Norrlandsgatan 36D

VÄLPLANERAD TVÅA MED ÖPPEN SPIS, BURSPRÅK OCH BALKONG IN MOT LUGN INNERGÅRD!

Välkomna till en mycket funktionell och trivsam lägenhet i Luthagen med ljusa fina ytskikt, vackert burspråk, fungerande öppen spis och härlig balkong i söderläge mot grönskande innergård!

Föreningen är stabil och välskött med de stora renoveringarna utförda. I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av två tvättstugor, cykelförråd, hobbyrum och samlingslokal kombinerat med övernattningsrum. Mycket fin och solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor, odlingslotter, trädgårdsmöbler och grillplats

Lägenheten är mycket smakfullt renoverad under det senaste året med välplanerad planlösning som erbjuder: Välkomnande hall med förvaring. Rymligt vardagsrum med, burspråk, öppen spis och utgång till balkong. Rymligt sovrum med två garderober. Fint renoverat kök med vackert bevarad originalinredning, matplats för 4-6 personer samt stamrenoverat badrum med dusch.

I attraktiva Luthagen bor du i ett hemtrevligt område med centrala Uppsala samt Resecentrum med kort promenad-/ cykelavstånd. Flertalet förskolor och skolor samt Ekonomikum finns i det direkta närområdet. Lika nära har du härliga park- och grönområden som t ex Gjuteriparken, Tegnérparken, Ekonomikumparken och Stabby prästgård med elljusspår. På Mimmi-Ekholms plats finns även tillgång till mataffärer, restauranger, konditori, apotek, vårdcentral, gym och lekplatser.

Välkommen på visning!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrlandsgatan 36D, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad