Kommande bostad

Östra Orminge, Nacka

Norrholmsvägen 224

  • price tag icon 8 580 kr / månad
  • Bostadsrättsradhus
4 195 000 kr
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 115 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 8 580 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1980
Norrholmsvägen 224

Renoverat radhus med 6rum och kök

Fantastiskt renoverat radhus i tre plan beläget på Norrholmsvägen 224 i familjevänliga Östra Orminge. Bostaden erbjuder 6 rum och kök, med hela 5 möjliga sovrum och ytterligare ett kryp in på vinden.
Här finns plats för hela familjen! Rymliga sovrum, uteplats på framsidan och fantastisk uteplats på baksidan där man njuter av eftermiddags och kvällssolen i det härliga spabadet.

På entréplanet möts man av en rymlig hall med generöst förvaringsutrymme. Här finns även en praktisk tvättstuga utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns ett helkaklat badrum med toalett, dusch och handfat. Köket är stort och väldesignat med alla bekvämligheter man kan önska sig. Det är fullt utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, micro, spisfläkt, kyl och frys. Köksbänk med gott om arbetsyta. I anslutning till köket finns en rymlig matplats som rymmer hela familjen. Vardagsrummet är också generöst tilltaget och har utgång till den stora och trevliga uteplatsen. Uteplatsen är inramad med vackra gröna buskar, belägen i soligt västerläge och rymmer grill, matmöbel, växter och spabad, Det finns även en altan/uteplats på framsida med morgon- och förmiddagssol (perfekt för utefrukost)

På övervåningen finns fyra fina och generösa sovrum. Dessutom finns ett helkaklat badrum med toalett, handfat och badkar. Det finns gott om plats för dubbelsäng och förvaring i tre av sovrummen.

Den inredda vinden används idag av säljarna som ett sovrum, men den erbjuder också gott om förvaringsmöjligheter.

På framsidan av huset finns en trevlig uteplats och ett förråd.

Detta radhus är känt som den mest populära varianten i Östra Orminge, och det är lätt att förstå varför. Med sin fantastiska planlösning med social och privat del samt en stor vind som kan nyttjas efter familjens bästa behov, närhet till skolor och möjligheter till friluftsliv är det här ett attraktivt hem för potentiella köpare.

Intresseanmälan
Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Norrholmsvägen 224, Kommande i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Norrholmsvägen 224, Kommande i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Norrholmsvägen 224, Kommande i Östra Orminge, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad