Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Norrbackagatan 14

Slutpris: 2 500 000 kr

Norrbackagatan 14

En pärla med fri utsikt över Karlbergskanalen!

Med högt och fritt läge i mysiga Birkastan ligger denna trevliga lägenhet. Härlig utsikt över Karlbergskanalen med pulsen och utelivet runt knuten. Ljust rum med vacker stavparkett, ljust målade väggar, spröjsade fönster, dörrar med spegelprofil sovalkov och väldisponerad kök. Badrummet renoverades 2018 och har den klassiska Stockholmsduschen. Hiss finns i huset och lägenheten disponerar ett källarförråd.

Välkött förening med större renoveringar utförda. Huset och området har en spännande historia.

Birkastan är ett av Stockholms attraktivaste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskiftes- och 20-talshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Det finns flera matbutiker i närheten. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad. Varmt välkommen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrbackagatan 14, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close