Såld

Vasastan - Hagastaden, Stockholm

Norra Stationsgatan 95B

Slutpris: 8 300 000 kr

Norra Stationsgatan 95B

Den perfekta familjelägenheten i genomgående bra skick och balkong mot innergård

Välkomna till en optimalt planerad 4 rok med möjlighet att bygga om till 5 rok. En genomgående bostad med stora fönsterpartier i två väderstreck skänker ett härligt ljusinsläpp. I bästa område med kort promenad till skolor, livsmedelsbutiker & shopping bor du här i ett centralt läge med gångavstånd till vad du än önskar.

-Högt läge i fritt läge
-Genomgående med fönster i två väderstreck
-Inglasad balkong
-Sociala ytor
-Stabil förening med stark ekonomi
-Dold tillgång genom hyresrätt
-Låg belåning
-Närhet till kommunikationer
-Rikligt serviceutbud i Hagastaden

Bostaden erbjuder en väldigt social planlösning med rikligt ljusinsläpp. Ett stort och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier i fritt läge. En öppen planlösning gentemot köket för den perfekta sociala ytan. Ett kök med exemplarisk förvaring och goda arbetsytor. Rymmer ett stort matbord för 6-8 personer i öppet läge mot vardagsrummet. Bostaden erbjuder ett stort badrum med badkar och tvättmöjligheter och en extra Gäst WC med WC och tvättställ. I lugnt läge mot innergården finns lägenhetens tre sovrum. Samtliga är stora och väl tilltagna och rymmer dubbelsängar. Via Master bedroom når du dessutom bostaden balkong som vätter i bra solläge mot lugn innergård. I den rymliga hallen erbjuds utöver en väldigt luftig känsla exemplarisk förvaring genom stor garderobsvägg.

Som en del av Brf Skålen 23 blir du en del av en ekonomiskt stark förening med god likviditet. Föreningen består av 26 lägenheter varav 1 fortfarande upplåts med hyresrätt.

Området erbjuder en härlig puls och ett brett utbud av trevliga restauranger och butiker. Ett stenkast från Hagastaden med ett generöst utbud av butiker och restauranger och kommunikationer. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Restaurangutbudet är stort och några av favoriterna är Birkastans pizzeria dit människor vallfärdar för den helt otroliga pizzan, eller stanna till vid Mellqvist eller Bröd & salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. Åt andra hållet når du istället den växande Hagastaden och de fantastiska tornen vid Torsplan. Gillar du istället natur når du inom kort promenad fantastiska Hagaparken och Vasaparken.

-En personlig rekommendation i området är att ta en kort promenad för att sedan befinna sig längst populära Rörstrandsgatan och välja en av alla fantastiska restauranger som denna gata erbjuder.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norra Stationsgatan 95B, Såld i Vasastan - Hagastaden, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad