Såld

Vasastan - Hagastaden, Stockholm

Norra stationsgatan 95A

Slutpris: 6 600 000 kr

Norra stationsgatan 95A

Genomgående lägenhet med nyrenoverat badrum och uteplats i soligt gårdsläge.

**Accepterat pris eller högstbjudande**
**Flexibelt tillträde**

Här saluförs en välplanerad lägenhet med möjlighet till 3 sovrum. En social yta mellan kök och vardagsrum med fönster i insynsskyddat läge mot Norra Stationsgatan. I bästa område med kort promenad till skolor, livsmedelsbutiker & shopping bor du här i ett centralt läge med gångavstånd till vad du än önskar.

-Fritt läge med två stora fönsterpartier
-Genomgående med fönster i två väderstreck
-Nyrenoverat badrum
-Stor uteplats mot innergård
-Sociala ytor mellan kök och vardagsrum
-Stabil förening med stark ekonomi
-Förening som planerar att bygga en takterrass om 60 kvm
-Dold tillgång genom hyresrätt
-Låg belåning
-Närhet till kommunikationer
-Rikligt serviceutbud i Hagastaden

Bostaden erbjuder en social planlösning med två fönsterpartier som skänker ett härligt ljusinsläpp till kök och vardagsrum. Rummet rymmer stort matbord för 6-8 personer i öppet läge mot vardagsrummet. Bostaden disponerar en stor uteplats mot innergården med sol från morgon till sen eftermiddag. Nyrenoverat badrum med helkaklat och golvvärme. Mot innergården finns två rymliga sovrum.

Som en del av Brf Skålen 23 blir du en del av en ekonomiskt stark förening med god likviditet. Föreningen består av 26 lägenheter varav 1 fortfarande upplåts med hyresrätt. Föreningen planerar att bygga en takterrass om 60 kvm och bygglov finns.

Området erbjuder en härlig puls och ett brett utbud av trevliga restauranger och butiker. Ett stenkast från Hagastaden med ett generöst utbud av butiker och restauranger och kommunikationer. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Restaurangutbudet är stort och några av favoriterna är Birkastans pizzeria dit människor vallfärdar för den helt otroliga pizzan, eller stanna till vid Mellqvist eller Bröd & salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. Åt andra hållet når du istället den växande Hagastaden och de fantastiska tornen vid Torsplan. Gillar du istället natur når du inom kort promenad fantastiska Hagaparken och Vasaparken.

-En personlig rekommendation i området är att ta en kort promenad för att sedan befinna sig längst populära Rörstrandsgatan och välja en av alla fantastiska restauranger som denna gata erbjuder.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norra stationsgatan 95A, Såld i Vasastan - Hagastaden, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad