Till salu

Täby Park, Täby

Norra Parkpromenaden 37

  • price tag icon 4 589 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 325 000 kr Fast pris
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 81 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 589 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Norra Parkpromenaden 37 Visa projekt

Fantastiskt välplanerad och genomgående "mini 4:a" med dubbla toaletter.

RING FÖR BOKAD VISNING! Fantastiskt välplanerad och genomgående mini 4:a. Härlig balkong som vetter med ett fint läge mot Norra Parkpromenaden i nordväst med eftermiddag och kvällssol sommartid. Bostaden erbjuder en generös och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och dubbla toaletter. Lägenheten har genomgående hög standard, vita väggar och matt lackat ekparkettgolv. Inflyttningsklar med flexibelt tillträde.

Viktor Hanson erbjuder en räntegaranti som skyddar föreningen från att räntehöjningar över 3,3% behöver tas ut som högre årsavgift i 3 år.

Mitt i centrala Täby Park bygger Viktor Hanson välplanerade och fina bostäder i hög standard utifrån dagens behov.

Den gemensamma gården blir det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer.

Bo centralt i Täby Park med 2 minuter till Roslagsbanan. Täby Park erbjuder ett stort utbud av service och restauranger samt närhet till grönområden, bra kommunikationer och gångavstånd till Täby centrum. Målet för Täby Park är en grön oas i stadsmiljö. Välkommen hem!

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Isabella Lindell
Ansvarig mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isabella
Terese Tångring
Assisterande mäklare

Terese Tångring

Reg. fastighetsmäklare, teamleader Läs mer om Terese

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Norra Parkpromenaden 37, Till salu i Täby Park, Täby
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad