Såld

Täby Park, Täby

Norra Parkpromenaden 37

Norra Parkpromenaden 37 Visa projekt

Fantastiskt välplanerad och genomgående "mini 4:a" med dubbla toaletter.

Fantastiskt välplanerad och genomgående trerummare som disponeras som en mini 4:a. Härlig balkong som vetter med ett fint läge mot Norra Parkpromenaden i nordväst. Bostaden erbjuder en generös och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och dubbla toaletter. Lägenheten har genomgående hög standard, vita väggar och matt lackat ekparkettgolv. Tillträde från slutet av april.

Viktor Hanson erbjuder en räntegaranti som skyddar föreningen från att räntehöjningar över 3,3% behöver tas ut som högre årsavgift i 3 år.

Mitt i centrala Täby Park bygger Viktor Hanson välplanerade och fina bostäder i hög standard utifrån dagens behov.

Den gemensamma gården blir det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer.

Bo centralt i Täby Park med 2 minuter till Roslagsbanan. Täby Park erbjuder ett stort utbud av service och restauranger samt närhet till grönområden, bra kommunikationer och gångavstånd till Täby centrum. Målet för Täby Park är en grön oas i stadsmiljö. Välkommen hem!

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Terese Tångring

Reg. fastighetsmäklare, teamleader Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad