Till salu

Täby Park, Täby

Norra Parkpromenaden 37, våning 4

8 450 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 145 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 266 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Norra Parkpromenaden 37, våning 4

Fantastisk våning högst upp i huset med 3 balkonger, 2 badrum och separat tvättstuga!

Ring för bokad visning!
Fantastisk och lyxig våning högst upp i huset med 2 badrum, separat tvättstuga och 3 balkonger. Här erbjuds du något utöver det vanliga. Bostaden har en takhöjd om 2,7 m i de sociala ytorna som vardagsrum och kök vilket ger extra rymd och ljus. Generöst sällskapsrum som har utgång till den stora balkongen om 8 kvm. Balkongen ligger med ett fantastiskt läge med fri utsikt och eftermiddags/kvällssol.

Ett sobert kök från Vedum med stilfulla materialval samt lyxig vinkyl och en bardisk som skärmar av den delvis öppna planlösning mot sällskapsrummet. I köket finner ni stora skjutdörrar med utgång till balkongen som ger ett fantastiskt ljusinsläpp till bostaden och köksdelen. Balkongen från köket vetter in mot gården i söderläge.

Tre välplanerade och generösa sovrum med bra förvaring, varav master bedroom om hela 16 kvm med ensuite, vilket innebär ingång till ett eget badrum om 8 kvm med dubbla tvättställ och en lyxig och rymlig duschhörna. Garanterad garageplats finns till bostaden!

Se bostaden här i en 3D visning

Bostaden har genomgående hög standard, vita väggar och mattlackat ekparkettgolv. Ett fantastiskt boende med allt som kan önskas som definitivt bör upplevas på plats! Flexibelt tillträde.

Bostaden ligger i Viktor Hansons projekt Stratos. Viktor Hanson erbjuder en räntegaranti som skyddar föreningen från att räntehöjningar över 3,3% behöver tas ut som högre årsavgift i 3 år.

Den gemensamma gården blir det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer.

Bo centralt i Täby Park med 2 minuter till Roslagsbanan. Täby Park erbjuder ett stort utbud av service och restauranger samt närhet till grönområden, bra kommunikationer och gångavstånd till Täby centrum. Målet för Täby Park är en grön oas i stadsmiljö.

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan

Terese Tångring

Reg. fastighetsmäklare, teamleader Läs mer

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Ventilation

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad