Såld

Kungsholmen, Stockholm

Norr Mälarstrand 94, 1/2 tr, Mot Gård

Slutpris: 5 700 000 kr

Norr Mälarstrand 94, 1/2 tr, Mot Gård

Ljus och välplanerad 3:a med stilfull öppen spis och absolut toppläge på Kungsholmen!

Ljus och ytterst välplanerad 3:a i mycket bra skick. Absolut toppläge på nedre Kungsholmen invid Rålambshovsparken och Riddarfjärdens glittrande vatten. Stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Alla fönster mot grönskande gårdsplan. Elegant, fungerande öppen spis skapar charm och känsla. 30-talscharm med generös takhöjd, speglade dörrar och vackra trägolv. Stilrent renoverat kök med kvalitativa vitvaror. Helkaklat badrum med tvättmaskin och smakfulla materialval samt separat gäst-wc. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd. Stilfull fastighet från 1939 med vackert trapphus och hiss. Takterrasser med milsvid utsikt över Riddarfjärden och Stockholms takåsar. Stabil, äkta förening som äger marken och har låg belåning. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands strandpromenad och Riddarfjärden nedanför porten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petité France ett guldkorn. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norr Mälarstrand 94, 1/2 tr, Mot Gård, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad