Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Norr Mälarstrand 84, 6 tr

Slutpris: 7 300 000 kr

Norr Mälarstrand 84, 6 tr

Väldisponerad vindsvåning med milsvid utsikt över Norr Mälarstrand och Riddarfjärden

- Vindsvåning med toppläge på Kungsholmen
- Äkta förening, äger marken
- God ekonomi och låg belåning
- Garage i huset
- Tvättmaskin i badrum
- Öppen planlösning

Med ett fantastiskt läge på Norr Mälarstrand saluförs nu en underbart charmig och väldisponerad vindslägenhet om tre rum och kök. Våningen har en magisk, milsvid utsikt över himmel, vatten och grönska och här kan du verkligen njuta av utsikten över Riddarfjärdens glittrande vatten och Rålambshovsparkens grönska.

Välkommen högst upp i huset till en perfekt trea med två bra sovrum, stilrent kök i öppen planlösning mot sällskapsrum, sobert badrum med tvättmaskin och mycket bra förvaring i platsbyggda garderober. Här kommer varje kvadratmeter till sin rätt och med de charmiga ovala fönstren med djupa nischer får du den rätta vindsvåningskänslan. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum medger generösa sällskapsytor och gott om plats för större sällskap runt middagsbordet. Köksdelen uppvisar en stilsäker interiör med full maskinell utrustning.

Brf Gjutformen 3 är en välskött äkta förening med god ekonomi och låg belåning (3726 kr/kvm) och som äger marken. Den eleganta fastigheten uppfördes 1925 och här välkomnas du av en ståtlig port och ett vackert trapphus. I föreningen finns totalt 40 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. Föreningen innehar ett garage i huset med möjlighet att hyra p-plats, för närvarande kort kö.

Bostaden återfinns på ett absolut toppläge med Norr Mälarstrands strandpromenad och Riddarfjärden alldeles nedanför porten. Norr Mälarstrand är det internationellt kända parkstråk som löper utmed Kungsholmens strandlinje mellan Rålambshovsparken i väster och Kungsholms torg i öster. Stråket är mycket uppskattat för promenader och har fin utsikt över Riddarfjärden och Södermalm. Längs gångstråket ligger flertal restauranger och kaféer, som Mälarpaviljongen, Orangeriet och Trattorian. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och inte att förglömma, den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje.

Inom ett par minuters promenad nås Fridhemsplan med Västermalmsgallerian som erbjuder ett stort utbud av service och butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och flertalet busslinjer.

Sammantaget är detta ett fantastiskt och attraktivt boende med kvaliteter utöver det vanliga, sett till bostad, omgivning och läge.

Varmt välkommen på visning!

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad