Såld

Stockholm

Norr Mälarstrand 26

Slutpris: 7 100 000 kr

Norr Mälarstrand 26

SÄLLAN TILL SALU ADRESS
-Låg avgift
-Tillgång till föreningens uteplats direkt via dubbeldörrar från lägenheten
-Fenomenal och soldränkt takterrass högst upp i huset
-Trygg förening med stambytt fastighet och 6 lokaler som hyrs ut
-Eftertraktat läge vid Kungsholmstorg med direkt närhet till city, Arlanda Express, grönska och mer
-Öppen planlösning

Varmt välkomna till en extraordinär bostad på en adress sällan till salu. Bostaden har en mycket smidig och social planlösning och väl tilltaget med praktiska lösningar. Stora, spröjsade fönsterpartier, generös takhöjd och charmigt brädgolv är exempel på egenskaper som får bostaden att komma till liv. Här bor ni granne med anrika Kungsholmstorg och har direkt närhet till Rådhuset, dagligvaruhandel, kommunikationer, city, Rålambshovsparken, och mer.
Hallen slösar inga kvadratmetrar och erbjuder goda möjligheter att hänga av sig samt förvara kläder och annat. Vidare når ni den öppna planlösningen som har tre breda fönsterpartier i fil och skapar möjligheter för social samvaro. Härifrån nås, via dubbeldörrar, uteplatsen och innergården. Sovrummet tar enkelt in en dubbelsäng och det finns även ett extrarum som passar utmärkt som barn- eller arbetsrum. Badrummet är helkaklat och rymligt med plats för tvättmaskin.

Tar ni hissen hela vägen upp når ni föreningens soldränkta takterrass där ni ser ut över båtar, Riddarfjärden och Södermalm.

Varmt välkomna till en social och familjevänlig bostad som har det lilla extra!

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer info:
0760-524600
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norr Mälarstrand 26, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad