Såld

Kungsholmen, Stockholm

Norr Mälarstrand 16, 4 tr

Slutpris: 19 250 000 kr

Norr Mälarstrand 16, 4 tr

Representativ etagevåning med sex franska balkonger och magnifik sjöutsikt mot Riddarfjärden!

Representativ etagevåning med absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands strandpromenad och Riddarfjärden utanför porten. Högt upp med stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Sex franska balkonger i söderläge med många soltimmar, från morgon till kväll. Magnifik och hänförande sjöutsikt över Riddarfjärden mot Södermalm, frontläge mot vattnet. 30-talscharm med högt i tak (ca 3,05 m), stuckatur, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Helkaklat badrum med tvättpelare samt separat gäst-wc. För extern förvaring finns två källarförråd (4+2 kvm). Låg avgift i äkta förening som äger marken och har låg belåning. Stilfull fastighet anno 1930 med vackert trapphus och hiss. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Högst eftertraktad adress med absolut toppläge på nedre Kungsholmen invid Riddarfjärdens glittrande vatten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. I närområdet finns Kungsholmstorg med ett rikt utbud av service, restauranger, caféer och shopping. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Närliggande Landstingsparken samt Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv. Ypperliga kommunikationer med närliggande T-bana Rådhuset samt flertalet innerstadsbussar som trafikerar närområdet. På promenadavstånd når du Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker. I närheten finns även Centralstationen och T-centralen med utmärkta kommunikationer såsom samtliga T-banelinjer, pendeltåg och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norr Mälarstrand 16, 4 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad