Såld

Kungsholmen, Stockholm

Norr Mälarstrand 100, 7 tr

Slutpris: 12 750 000 kr

Norr Mälarstrand 100, 7 tr

Ljus och representativ hörnlägenhet med öppen spis, stor balkong och sjöutsikt mot Riddarfjärden!

Ljus och representativ hörnlägenhet i mycket bra skick. Absolut toppläge på nedre Kungsholmen nära Riddarfjärdens glittrande vatten. Högt upp med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och generöst ljusinsläpp. Härlig balkong i soligt söderläge med vy mot Rålambshovsparken och sjöutsikt mot Riddarfjärden. Elegant, fungerande öppen spis skapar charm och känsla. Stilrent kök samt badrum med smakfulla materialval och separat gäst-wc. Ytterst välplanerad med optimal planlösning och mycket bra förvaringslösningar. För extern förvaring finns ett vindsförråd om ca 3 kvm. Lägenheten byggdes om och renoverades 2014.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands strandpromenad och Riddarfjärden nedanför porten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petite France ett guldkorn. För den motionsintresserade finns flera träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flera förskolor. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och många butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad