Såld

Östhammar, Östhammar

Nordanviksgatan 14

Slutpris: 6 000 000 kr

Nordanviksgatan 14

Totalrenoverad 20-talsvilla på en arkitektritad trädgårdstomt

Endast ett stenkast från Östhammars hjärta och hamn ligger denna totalrenoverade 20-talsvilla på en arkitektritad trädgårdstomt. Med stort trädäck, pergola, odlingslådor och vackra gamla äppelträd lockar trädgården utanför. Huset har renoverats med stor omsorg med genomgående hög kvalitet i bade utförande och materialval. Det nya köket kommer från den exklusiva kökstillverkaren Kvänum och är byggt i äkta material som trä, marmor, glas och mässing. Här finns gott om förvaringsutrymme, stora arbetsytor och en charmig köksö att samlas kring.
Här kan du njuta av golvvärme på alla tre våningsplan under en vacker en-stavig, vitlaserad ekparkett. En putsad eldstad höjer mysfaktorn på nedervåningens öppna planlösning som rymmer kök, matsal och vardagsrum och där höga eleganta golvlister pryder väggarna.
På övervåningen finns tre generösa sovrum, ett allrum som överblickar trädgården samt ett ljust badrum med takfönster. Tvättstuga, förråd och matkällare är placerade i husets källarplan. Där utöver erbjuder fastigheten ett stort garage med plats för bilar eller större båt.
Här bor du i idylliskt och barnvänligt läge med närhet till fina promenadstråk, skolor och förskolor samt all önskvärd service. Dessutom endast några minuters promenad till hamnen och vattnet med flertalet populära restauranger och smultronställen. Så missa inte detta unika tillfälle att förvärva ett fulländat hem där det bara är att flytta in och njuta!

Välkomna!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nordanviksgatan 14, Såld i Östhammar, Östhammar Planlösning från Nordanviksgatan 14, Såld i Östhammar, Östhammar Planlösning från Nordanviksgatan 14, Såld i Östhammar, Östhammar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close