Såld

Sommarro, Uppsala

Norbyvägen 69A

Slutpris: 2 840 000 kr

Norbyvägen 69A

Smakfullt renoverad 3:a med öppen spis. Välskött bostadsrättsförening med mycket låg belåning!

Välkommen till denna ljusa och trevliga gaveltrea i mycket bra skick! Belägen högst upp i fastigheten utan insyn och med genomgående vackra golv och ljus färgsättning gör denna bostad mycket tilltalande. Planlösningen ger er: Välkomnande hall med garderober samt plats för skor och ytterkläder. Rymligt gavelvardagsrum med burspråk, fungerande öppen spis samt utgång till balkong med eftermiddags/kvällssol. Smakfull renoverat kök från Puustelli med full utrustning. Två rymliga sovrum med gott om förvaring samt stamrenoverat badrum med badkar.

Brf Eriksberg har mycket välskötta fastigheter och god ekonomi med låg belåning per kvm (1509 kr/kvm enligt årsredovisning 2022). Här erbjuds de boende tillgång till välskött och lummig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter samt cykelförråd, två tvättstugor med torkrum samt mangelrum. Lägenhetsinnehavare nyttjar två förråd, ett i källaren och ett på vinden.

På Norbyvägen 69A i Sommarro bor ni mindre än 10 min från stadskärnan. Ett lugnt bostadsrättsområde med lummiga gårdar. Här har ni närhet till både Akademiska Sjukhuset, BMC men även Hågadalen-Nåstens naturreservat och vackra Stadsskogen, vilka erbjuder gott om friluftsområden sommar som vinter. Butiker och närservice finns samlade vid eller i anslutning till Västertorg. Ni hittar även ett flertal populära kvarterskrogar i området. Detta är ett perfekt område för er som vill ha city på ett bekvämt avstånd och samtidigt enkelheten att komma ut i naturen.

Varmt välkommen på visning!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norbyvägen 69A, Såld i Sommarro, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad