Kommande bostad

Bromma - Höglandet, Stockholm

Nockebyvägen 22

Pris enl ök
area icon Yta
  • 75 m2 boarea
  • 40 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 998 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2010
Nockebyvägen 22

Etagedröm om 115 kvm med två entréer, 4 sovrum och egen uteplats vid Höglandstorget

115 kvm i etage - Unikt boende vid Höglandstorget. En villalik Brommadröm i öppen planlösning mot vardagsrum, exklusivt massivt Kungsäterkök med Mielemaskiner. 4 sovrum varav 2 på entréplan och 2 i källarplan. 2 badrum med möjlighet tvättmaskin och/eller torktumlare. Källarplan med uthyrningsmöjligheter och separat entré. Egen uteplats upplåten med bostadsrätt utanför dörren med plats för stora sällskap. Fastigheten är nybyggd 2010 med hög teknisk standard såsom hiss, bergvärme och låga driftskostnader. P-plats med laddstolpe finns att hyra, gemensam trädgård med studsmatta, nära 12an, skola, förskola och Mälaren.

Kontakta Fastighetsmäklare Jonas Cederroth för mer information! 070-3410159

Intresseanmälan

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Mark som ingår i upplåtelsen

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad