Såld

Bromma - Nockeby, Stockholm

Nockeby Torg 8A

Slutpris: 2 000 000 kr

Nockeby Torg 8A

Ljuvlig 1:a med låg avgift i nästan skuldfri förening på Nockeby Torg

Ljuvlig 1:a med låg avgift i nästan skuldfri förening på Nockeby Torg.

Här välkomnar en hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och en klädkammare med speglad dörr. Till höger finner ni rummet med gott om plats både för soffmöblemang, matplats, förvaringsmöbler samt säng. Stort spröjsat fönsterparti i väster mot torget skapar fint ljus. Praktiskt arbetskök med vit köksinredning, utrustat med kyl/frys, fläkt, spis och infällda takspotlights. Till vänster från hallen finns det topprenoverade badrummet med duschplats och mörktonade vikdörrar, handfat över kommod i svart, elburen golvvärme, spegelskåp och wc. En perfekt första lägenhet!

Nockeby Torg med all sin service finns utanför dörren. Här finns välsorterad mataffär, post, konditori, apotek, blomsteraffär, klädaffär, matställen, skomakeri och kemtvätt. På torget finns avgiftsfri parkering och det är lätt att hitta lediga parkeringsplatser. Brommas älskade spårvagn, 12:an tar dig snabbt till Alvik för vidare transport med tunnelbana, tvärbana eller buss.

Välkommen till en Brommaidyll bland villagatornas lummiga fruktträdgårdar med närhet till allt och endast 100 meter till 12:an. Från hemmet till city på 30 minuter.

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nockeby Torg 8A, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad