Till salu

Bromma - Nockeby, Stockholm

Nockeby torg 21

5 300 000 kr
area icon Yta
  • 74 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 370 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1942
Nockeby torg 21

Eftertraktat läge med underbar trädgård

Välplanerad och välunderhållen gavel-3:a om 74 kvm i lugna och populära kvarter i Nockeby. Hall med avhängningsmöjligheter och två originalgarderober. Luftigt och ljust vardagsrum med öppen spis med matsal/sovrum i fil. Stort sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Nyrenoverat vitt kök med matplats och bevarad serveringsgång. Helkaklat badrum med wc, badkar, handfat och handdukstork. Oslagbart belägen invid det levande Nockeby torg med 12:ans hållplats, matvaruaffär, bageri, blommor m.m. Förskola runt hörnet och kort promenad till Olovslundskolan. Välkomna, bara att flytta in.

Intresseanmälan

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Ventilation

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad