Såld

Bromma - Nockeby, Stockholm

Nockeby torg 15

Slutpris: 10 300 000 kr

Nockeby torg 15

4,5:a - Luftig vindsvåning med terrass

Välkomna till denna synnerligen trivsamma, ljusa vindsvåning om 154 m² totalyta, varav 127 m² boarea. Läget är lugnt och idylliskt mitt i Nockebys eftertraktade villaområde, invid Nockeby torg med närservice i en stilfull fastighet med bevarad charm och karaktär. Här njuter man av terrassen och det ljusa och insynsfria läget med härlig utsikt över grönskan och allén.
Genomgående präglas våningen av ljus och rymd genom stora fönsterpartier och de tilltagna takkuporna.
Väl inne i våningen möter generösa öppna sällskapsytor. Här ligger sällskapsrummet, matsalen och det härliga köket i härlig öppen planlösning. I anslutning till sällskapsrummet finns en solig, insynsskyddad terrass i väster. Inne i våningen ryms också 3 mycket rymliga sovrum och ett stort badrum med dusch, badkar och tvätt.
Föreningens medlemmar har tillgång till en lummig trädgård med lekvänliga gräsytor och skyddade uteplatser.
Välskött förening med låg avgift och byggnad med de stora renoveringarna gjorda.
Här finner du ett modernt kvalitetsboende med suveränt läge mitt i småstadsidyllen med närhet till charmiga Nockeby torg med närservice, 12:ans spårvagn, förskolor och skolor. Gångavstånd även till bad i Mälaren och härliga promenader i Judarskogens naturreservat - Välkomna till Nockeby torg 15

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nockeby torg 15, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad