Till salu

Björknäs, Nacka

Njordvägen 20

6 500 000 kr Eller högstbjudande
Njordvägen 20

BYGG DRÖMHUSET PÅ EN AV NACKAS HÄFTIGASTE GATOR!

Varmt välkomna till denna sjönära fastighet med klar detaljplan och chans att börja bygga direkt! Kommunalt VA finns vid tomtgräns. Njordvägen har de senaste åren utvecklats rejält med spektakulära husbyggen i modern design. Här bygger alla hus med det lilla extra. Stilrent och exklusivt!

Soligt läge med utsikt mot Skurusundet! Extremt lugn gata med lite trafik. Badrocksavstånd till Glasbrukssjön.

El och sommarvatten (vatten från Glasbrukssjön) finns indraget. Det finns också en gammal borrad brunn på tomten. Det finns en extra parkering utanför tomten. Parkeringen står omskriven i DP380, blad 3, kvarter 6.

Tillstånd för trädfällning finns.

Nuvarande ägare har under ett års tid skissat på drömhuset och kommit långt i sina planer, men nu kommer ett jobb utomlands emellan och gör att drömmen överlämnas till nya ägare med husdrömmar!

Gällande detaljplaner finns att ladda ner under dokument.

RING ELLER MAILA MÄKLAREN OCH ANMÄL ERT INTRESSE!

DET GÅR BRA ATT ÅKA OCH TITTA PÅ TOMTEN SJÄLV ELLER BOKA EN VISNING MED MÄKLAREN.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Försäkring

Närområde

Grundinformation

Tomt

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad