Såld

Vasastan - Hagastaden, Stockholm

Nina einhorns gata 7

Slutpris: 5 820 000 kr

Nina einhorns gata 7

Välkomna till en välplanerad lägenhet där det sociala står i centrum. En lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som tillför en trevlig och social atmosfär till bostaden. Stora fönsterpartier skänker ett fantastisk ljus till bostaden och ett bra solläge på balkongen.

-Högt läge med vy mot Norra tornen
-Sociala ytor
-Rymligt sovrum med god förvaring
-Balkong i bra solläge
-Garage i huset
-Stabil förening med stark ekonomi
-Rikligt serviceutbud i Hagastaden
-Närhet till kommunikationer

Bostaden erbjuder en väldigt genomtänk planlösning med rikligt ljusinsläpp. Den social ytan mellan kök, matplats och vardagsrum är optimal för umgänge med vänner. Ett fullt utrustat kök med bra förvaring och väl tilltagna arbetsytor. Ett stort och rymligt sovrum som rymmer en dubbelsäng, sängbord och dessutom har platsbyggda garderober för god förvaring. En välkomnande hall med avhängning samt extra förvaring genom garderober. Ett stort badrum med tvättpelare, komod och duschhörna med glasvägg. Balkongen rymmer önskvärt möblemang med ett härligt solläge.

Som en del av Brf Hagaterrassen 1 är du en del av en stor förening om 205 lägenheter och 10 lokaler. Föreningen äger marken och har inga större underhåll planerade. Ingen avgiftshöjning är planerad i dagsläget. I fastigheten finns även ett garage om 72 platser med en intern kö. Föreningen har dessutom en fantastisk takterrass som kan hyras av medlemmarna.

Området erbjuder en härlig puls och ett brett utbud av trevliga restauranger och butiker. Du bor här i Hagastaden med ett generöst utbud av butiker och restauranger och kommunikationer. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Restaurangutbudet är stort och några av favoriterna är Birkastans pizzeria dit människor vallfärdar för den helt otroliga pizzan, eller stanna till vid Mellqvist eller Bröd & salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. Åt andra hållet når du istället fantastisk natur genom fantastiska Hagaparken

-En personlig rekommendation i området är att ta en kort promenad till det populära Blique by nobis och åka upp till deras omtalade takterass. Här kan du avnjuta en härlig start på kvällen med goda drinkar, bra mat och fantastisk vy över Stockholm.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nina einhorns gata 7, Såld i Vasastan - Hagastaden, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close