Till salu

Östermalm - Karlaplan, Stockholm

Narvavägen 16, 0,5tr

  • price tag icon 3 570 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
6 695 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 64,6 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 570 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1895
Narvavägen 16, 0,5tr

Möjlig trea mellan Karlaplan och Djurgården!

Välkomna till Narvavägen 16, 0,5tr och denna eleganta sekelskifteslägenhet om ca 64,6 kvm lokaliserad i ett utmärkt läge mellan Karlaplan och Djurgården. Bostaden karaktäriseras av utmärkande originaldetaljer såsom en väl tilltagen takhöjd, parkettgolv i fiskbensmönster och stora välvda fönster med djupa fönsternischer. Kombinationen av bevarade originaldetaljer och modernitet skapar ett trivsamt och stilfullt intryck.

Bostaden fördelas i dagsläget på två rum och kök men möjligheten finns att förändra planlösningen till tre rum och kök. Idag inryms en välkomnade hall och tambur, ett rymligt vardagsrum, ett rogivande sovrum, ett modernt fullt utrustat kök och ett kaklat badrum med badkar.

Innanför ytterdörren möts ni av hallen som har gott om plats för avhängning av ytterkläder och övrig förvaring i flertalet garderober. Vidare in når vi den rymliga tamburen som öppnar upp mot bostadens samtliga rum.

På ena sidan nås köket som är stilrent och modernt. Här erbjuds god plats för förvaring i vita släta över- och underskåp samt ett skafferi. Intill köksfönstret finns en given yta för ett matbord för upp till fyra personer. Köket är dessutom fullt utrustat med integrerade vitvaror och erbjuder bra arbetsytor vilket skapar en perfekt plats för fröjdfull matlagning.

På andra sidan tamburen nås sovrummet vilket rymmer en dubbelsäng och andra önskade möbler. Här erbjuds gott om förvaringsutrymme i platsbyggda garderober och överskåp. Ett stort välvt fönster ger ett fint ljusinsläpp till rummet. I fil med sovrummet ligger det luftiga och rymliga vardagsrummet. Här erbjuds plats för en soffgrupp, ytterligare ett matbord och andra önskade möbler och bekvämligheter. Två stora välvda fönster ger ett rikligt ljusinsläpp och en känsla av rymd till det sociala rummet. Mellan tambur och badrum finns ett utrymme där det erbjuds ytterliga förvaring i ett par inbyggda garderober. Badrummet är kaklat och fräscht, här erbjuds även ett badkar för avkopplande och rogivande stunder.

Sammantaget är detta en bostad som erbjuder variation och det mesta man kan önska sig av sitt hem. Dessutom tillhör bostadsrätten en förening vars ekonomi är stabil och belåningen per kvadratmeter är låg.

Brf Fanan 20 är en äkta förening som 1985 förvärvade fastigheten Fanan 20. Fastigheten bebyggdes 1895 och består av ett flerbostadshus med värdeår 1971. Föreningen består av 22 bostadsrättslägenheter och medlemmarna har gemensam tillgång till tvättstuga i källaren, cykelrum, barnvagnsrum samt bastu. Innergården bjuder på en lummig miljö som kan åtnjutas i föreningens utemöbler.

Bostaden är belägen på populära Östermalm mellan Karlaplan och Djurgårdsbron med närhet till både stadspulsen och en kort promenad från grönska och vatten. På vackra Djurgården finns det gott om mysiga promenadstråk i härlig naturlig miljö och runt Karlaplan erbjuds allt som kan tänkas i form av butiker, restauranger och nöjen. Invid Karlaplan ligger även det populära bostadsområdet Fältöversten med sin galleria som har ett bra utbud av mataffärer och butiker. På promenadavstånd nås dessutom Stureplan med sitt breda utbud av restauranger, caféer, barer och shopping. Området erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans röda linje och ett flertal bussar.

Intresseanmälan
William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Narvavägen 16, 0,5tr, Till salu i Östermalm - Karlaplan, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad