Såld

Stallhagen, Västerås

Nanna Svartz gata 1

Slutpris: 2 430 000 kr

Nanna Svartz gata 1

Exklusiv tvåa i attraktivt område!

Unna dig det ultimata boendet i det eftertraktade området Stallhagen! Nu har du möjligheten att skaffa dig en spektakulär och rymlig tvåa som har genomgått en totalrenovering år 2019. Inget har lämnats åt slumpen när det kommer till materialval och detaljer i denna exklusiva bostad.

Stig in i denna lägenhet och upplev en omedelbar känsla av rymd och elegans. Hall med klinkergolv och putsade väggar vidare mot rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Stort sovrum med en praktisk walk in closet.

Den stilfulla och välutrustade köket med bänkskiva från carrara marmor och exklusiva vitvaror lämnar inget åt slumpen. Här har noggrant utvalda material skapats för att ge en känsla av lyx och funktionalitet.

Påkostat badrum med klinkergolv och kaklade väggar erbjuder dusch, kommod, toalett och tvättmaskin.

Balkongen är helt inglasad med fantastisk Mälarutsikt.

Stallhagen är känt för sitt attraktiva läge med närhet till både Mälaren och centrum.

Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska tvåa som erbjuder en unik kombination av exklusiva materialval, genomtänkt design och Mälarutsikt.

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nanna Svartz gata 1, Såld i Stallhagen, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad