Såld

Skuru, Nacka

Muspelheimsvägen 22

Slutpris: 4 350 000 kr

Muspelheimsvägen 22

Lägenhet med riktig villakänsla och egen tomt!

Välkommen till Muspelheimsvägen 22, beläget på en mysig gata med lite trafik! Knappt 10 km från Slussen ges här chansen att bo i idyllen, granne med Nyckelviken, havet, sjön och pulkabacken. Utan att överdriva så kan vi lätt konstatera att här erbjuds det bästa av två världar, som gör livet enkelt att leva.

Perfekt planerad som en "mini-fyra"!

Uteplatsen är ett riktigt smultronställe. Trädgården ger dig en genuin villakänsla och erbjuder gott om plats för lek och rekreation för hela familjen. Här kan du njuta av soliga dagar med en härlig grillkväll, bara koppla av på det fantastiska trädäcket eller springa rakt ut i löparspåret precis bakom.

Egen parkeringsplats precis vid huset, som ingår i månadsavgiften. Utmärkta förråd i källaren.

De generösa fönsterpartierna i alla väderstreck låter ljuset flöda in i hela bodstaden och skapar en fantastisk rymd. Här finner du en omsorgsfullt planerad planlösning, med alla ytor optimerade för att skapa ett harmoniskt och funktionellt hem. Idag disponeras bostaden som en fyra men väggen som delar av två rum är flytande tas lätt bort för att istället få ett jättestort masterbedroom.

Området Skuru är känt för sin naturnära charm och perfekta balans mellan stadsliv och avkoppling. Här finns det gott om grönområden och naturreservat som inbjuder till sköna promenader, löpturer och picknickar. Läget just intill Nyckelviken är unikt, promenadstigen går direkt från tomten. För barnfamiljer finns det flera förskolor och skolor i närheten, samt lekplatser och idrottsanläggningar som erbjuder en aktiv fritid. Skurusundet och badvänliga Bastusjön är bara ett stenkast bort, vilket ger dig möjligheten att njuta av närheten till bad under sommarhalvåret. Vintertid finns även fina möjligheter för skridskoåkning och längdskidåkning i området.

Cirkusparken med möjlighet till lek och träning ligger nära. Rätt läge på rätt sida om Skurubron. Närhet till butiker i Ektorps centrum. Närhet till bussar i Skuru 409, 449 och nära till övriga bussar. Hit ska ni flytta om ni vill njuta av ett charmigt boende, granne med skog och vatten, men ändå stan 10 minuter bort med bil och 30 minuter med elcykel.

Denna sällsynta möjlighet att bo i en lägenhet med villakänsla och stor tomt i natursköna Skuru väntar på dig. Ta chansen att skapa ditt drömboende och upplev den perfekta harmonin mellan närhet till stadsliv och natur. Varmt välkomna på visning!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria
Niels Sönnergaard
Assisterande mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad