Såld

Salabacke, Uppsala

Murargatan 8D

Slutpris: 2 100 000 kr

Murargatan 8D

Balkong i soligt västerläge - fin uthyrningsdel - stamrenoverat

Välkommen till en fin trerummare med separat uthyrningsdel vilket ger en tvårummare plus en etta. Här bor du i populära Salabacke med bekvämt avstånd till resecentrum, stadskärnan och Gränby Centrum, i närområdet finner du såväl mataffärer som närbutik och några restauranger. Här finns förutom föreningens egna lummiga gård med trädgårdsmöbler, en hel del parker och grönområden och området är riktigt trivsamt och mycket populärt för alla åldrar.

Planlösningen erbjuder ett stort vardagsrum med balkong i solsäkert västerläge, ett rymligt sovrum, fint kök med matplats och ett fräscht stamrenoverat badrum. Uthyrningsdelen har egen wc samt ett stort rum. Flera i föreningen har installerat dusch och kokvrå i uthyrningsdelen.

Föreningen är välskött och erbjuder garageplatser och p-platser med el-plint.

För dig som söker en bostad i Salabacke med bra läge och uthyrningsmöjligheter är detta ett hem som bör ses!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Murargatan 8D, Såld i Salabacke, Uppsala Planlösning från Murargatan 8D, Såld i Salabacke, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad