Såld

Salabacke, Uppsala

Murargatan 25

Slutpris: 2 240 000 kr

Murargatan 25

Fin lägenheten med balkong och hiss från markplan! Stabil förening med låg avgift där elen ingår.

Ljus och rymlig lägenhet med stora fönsterpartier i både vardagsrum och kök, belägen högst upp i en byggnad från 1971 på Murargatan 25 i Uppsala. Lägenheten är i bra skick där både kök och badrum har totalrenoverats på senare år. Här erbjuds ett lugnt läge med fönster i två väderstreck, vilket ger en behaglig temperatur och ljus genom hela dagen. Köket är utrustat med vitvaror och gott om förvaring, intill köket finns matplats med plats för 6-8 personer. I vardagsrummet finns plats för en större soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet nås det ena sovrummet med garderober samt utgång till balkong. Från hallen nås badrummet med dusch samt tvättmaskin som underlättar vardagen. Vidare finns hallen med förvaring genom garderober sedan det andra sovrummet.

Till lägenheten hör två källarförråd.

Lägenheten nås smidigt med hiss från markplan och föreningen är välskött med låga avgifter, där el ingår i avgiften. Tack vare att hissen är i markplan så fungerar lägenheten för handikappade. Föreningen har en trivsam innergård med grillplats, lekplats och trädgårdsmöbler, vilket gör det till en idealisk plats för både avkoppling och socialt umgänge.

I trivsamma Salabacke bor du med både gång och cykelavstånd till city, Resecentrum, Uppsalas välbesökta köpcentrum ”Gränby centrum” där all tänkbar service finns och med generösa öppettider. Smidigt för dig som pendlar med bil med närliggande påfart till E4:an och busshållplats har du precis runt hörnet. Inom några minuters promenadavstånd nås även ett flertal lekparker, förskolor, vårdcentral, härliga Källparken. Besök gärna föreningen egen hemsida: http://brftradgardsmastaren.se

Låg skuld per kvm, endast 1 348 kr/kvm (årsredovisning 2021).

Välkommen hem!

Vid intresse; vänligen kontakta ansvarig mäklare på jakob.ekerot@widerlov.se

TILLTRÄDE: Detta är en s.k. dödsboförsäljning vilket innebär att bouppteckningen är registrerad och godkänd innan man får flytta in. Bouppteckningen är inskickad till Skatteverket, men de har väldigt långa handläggningstider så tillträde går inte att fås innan förrän tidigast i mitten av december men kanske mer realistiskt kring årsskiftet. Blir bouppteckningen registrerad innan beräknad tidpunkt så finns det möjlighet till att tidigarelägga tillträdet.

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Murargatan 25, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad