Såld

Salabacke, Uppsala

Murargatan 15

Slutpris: 1 995 000 kr

Murargatan 15

Trevligt planerad lägenhet med rymligt vardagsrum och härlig stor balkong i utmärkt läge. Praktisk hall med plats för avhängning och gott om förvaring i garderobslösning, mysigt sovrum med ingång till klädkammare, fräscht och väl utrustat kök med utrymme för matplats och ett stamrenoverat badrum. Genomgående bra färgsättning. Balkongen ligger med utmärkt sydvästligt läge, perfekt för att avnjuta eftermiddags- och kvällssolen.

Välskött förening med de större renoveringarna genomförda. Alldeles runt knuten finns trevlig kvarterskrog, busshållplats och endast 5 minuter bort hittar man Willys. Närhet till grönområden med stora grönytor. Flera dagis och skolor samt god service vid Brantingstorg med bland annat Ica och apotek. Gångavstånd till Gränby Centrum med alla tänkbara butiker man kan önska. 10 minuters cykeltur till centralstationen och city, dessutom nära till påfart för E4:an för dig som bilpendlar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad