Kommande bostad

Salabacke, Uppsala

Murargatan 14D

1 195 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 24,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 999 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1956
Murargatan 14D

Kvadratsmart etta med sovalkov!

Välkommen till denna välplanerade etta, belägen en halv trapp upp. Planlösningen fördelar sig på en entré med bra förvaring i inbyggda garderober, rymligt rum med praktisk sovalkov vilket frigör gott om yta för både säng och mat- samt soffgrupp, ett arbetskök med fönster samt ett stamrenoverat badrum med dusch. Till lägenheten finns förvaringsmöjligheter i två förråd att nyttja.
Föreningen är bra med stor innergård för boende att nyttja. I avgiften ingår bl a kabel-tv och bredband 1000/1000 mbit/s. Just nu pågår en fasadrenovering som beräknas att vara färdigställd under 2023.

I Salabacke bor du i trevliga kvarter med närhet till flera parker och grönområden. Det är bekvämt med smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil och även ett kort avstånd till Uppsala city och resecentrum med cykel eller buss. Du är även närhet till populära Gränby centrum, här finns ett mycket stort utbud av all tänkbar servicemöjlighet du kan önska dig.

Välkommen på visning! Möjlighet till snabbt tillträde!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Murargatan 14D, Snart till salu i Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad