Såld

Kungsängen, Uppsala

Muningatan 27

Slutpris: 4 200 000 kr

Muningatan 27

Välplanerat hem med tre sovrum och två badrum.

Välplanerat hem med tre sovrum och två badrum. Utmärkt läge i populära Industristaden/Kungsängen med goda kommunikationer och promenadavstånd till stationen och centrum.

Välkommen till ett modernt och centralt boende i fint område! Lägenheten är belägen högt i huset med hiss från mark- och källarplan. Denna ypperligt planerade lägenhet passar såväl yngre som äldre och erbjuder hall, tre sovrum varav ett har fönster i vinkel, stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Vardagsrummet har öppen planlösning mot ett kök med hög standard och plats för stor matplats. Två badrum med tvättmöjligheter i det ena. Planlösningen separerar två av sovrummen från vardagsrum och kök vilket ger en härligt representativ känsla. Fastigheten är trivsamt byggd kring en grönskande innergård med lekplats och gemensamma utemöbler.

Ett boende här erbjuder närhet till allt vad staden har att erbjuda med bara några minuters promenad till stadskärnan, grönområden i närheten och bra pendlarläge med nära till både stationen och Kungsgatan som länkar enkelt mot E4:an för dig som föredrar bil.

I övrigt har lägenhetsinnehavaren rätt till att nyttja ett förråd om ca 5 kvm i källarplan. Bo i en förening med låga månadsavgifter och god ekonomi. Möjlighet till garageplats med väntetid om ca 1 månad. (uppgifter kontrollerad 2021-04-25).

Välkommen hem!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad