Såld

Kungsängen, Uppsala

Muningatan 21

Slutpris: 4 250 000 kr

Muningatan 21

Bo med utmärkt läge, ljuvliga balkonger och hiss från markplan i stabil förening med låg avgift!

Bo med utmärkt läge, två ljuvliga balkonger, hiss från markplan i en mycket stabil förening med ovanligt låg belåning och låg avgift! Nu ges tillfälle att köpa en av de eftertraktade och välplanerade treorna på Muningatan. Här bor du med perfekt och centralt läge med vacker utsikt mot parkmiljö och äldre bebyggelse. Två härliga balkonger varav den är ena inglasad och belägen i sydvästläge mot den grönskade och mysiga innergården. Njut av sol större delen av dagen. Lägenhetens väldisponerade 88 kvm fördelar sig på välkomnande hall med gott om förvaring med bland annat skjutgarderob. Ett rymligt och ljust vardagsrum med plats för en större soffgrupp. I anslutning till vardagsrummet ett mindre arbetsrum som kan inredas till en liten barnkammare. Smakfullt och praktiskt vinkelkök med mycket förvaring och med integrerade vitvaror. Två sovrum med gott om inbyggda förvaringsutrymmen och i anslutning till hall och sovrum finns en walk in-closet. Modernt badrum med dusch och tvättmaskin med torktumlare. Mycket välskött förening med god ekonomi och barnvänlig innergårdsmiljö, egen tvättstuga och gästlägenhet i föreningen. Föreningen har 88 garageplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar för endast 800 kr/mån. Lägenhetsinnehavaren nyttjar ett förråd i källaren på ca 10 kvm.

Lägenheten är belägen i Industristaden/Kungsängen med parkområde intill fastigheten och en vidsträckt fantastisk utsikt över äldre kulturbebyggelse och stora delar av Uppsala. Kungsängen är ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen samt flera bra restauranger och service i området. Du har nya Mjölnarparken som granne och ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden, Årummet och kajplatser för fritidsbåten. Gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården och sjukhusområdet.

Missa inte detta boende, välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad