Såld

Stockholm

Mosebacke torg 8C, ÖG

Slutpris: 4 600 000 kr

Mosebacke torg 8C, ÖG

Magnifik sekelskifteslägenhet mot lugn innergård!

Accepterat pris! Bortom stadens puls och förbi de historiska 1800-tals gatuhusen gömmer det sig en bevarad pärla på en lugn innergård. De historiska detaljerna skvallrar om en svunnen tid, samtidigt återger de moderna materialvalen en högklassig standard på objektet. På absolut toppläge hittar du din nästa idyll på Mosebacke Torg. Lägenheten genomgick en totalrenovering för fem år sedan där allt från kök till badrum gjordes om. Däremot tar du fortsatt tillvara av de tidstypiska detaljerna såsom de stora, ljusa, fönsterpartierna, djupa fönsternischerna och väl tilltagna takhöjden. Fönsterna når hela vägen upp till taket och inger en känsla av luft och rymd.

Bo mitt i Stockholm på denna lugna adress på Mosebacke torg, där ni finner ett fantastiskt utbud av restauranger, kaféer, shopping och annan service. Närhet till goda kommunikationer som buss och tunnelbana vid Slussen.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Mosebacke torg 8C, ÖG, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close