Kommande bostad

Mörtnäs, Värmdö

Mörtbergsvägen 25

  • Friliggande villa
12 000 000 kr
  • lamp and chair icon 7 rum och kök
area icon Yta
  • 185 m2 boarea
  • 22 m2 biarea
  • 1 800 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2006
Mörtbergsvägen 25

Fantastisk poolvilla på bästa adress i Mörtnäs

DETTA ÄR EN KOMMANDE FÖRSÄLJNING. VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VIDARE INFORMATION OCH BOKNING AV PRIVAT VISNING.
Varmt välkommen till Mörtbergsvägen 25 och denna smakfulla poolvilla med högt fritt läge nära bad och natur i vackra Mörtnäs. Här samsas tidlösa interiöra materialval med genomtänkta lösningar som borgar för ett ytterst bekvämt boende.

Övre plan disponeras med sällskapsrum och matplats i öppen planlösning med kamin och generösa fönsterpartier och altandörrar som öppnar upp mot trädgården på baksidan, altanen med den vedeldade badtunnan och bastuhuset med trevlig relaxavdelning. Man kommer även ut på balkongen med fantastisk utsikt över vattnet och poolområdet. Njut av solnedgångar utan dess like. Köket är medvetet placerat i direkt närhet till både matplats och altan. I anslutning ,men ändå avskilt, återfinns master bedroom med fransk balkong, klädkammare och badrum med badkar.

På entréplan återfinns generös hall med gott om förvaring med tydlig ateljékaraktär givet takhöjden och det rika ljusinsläppet, rymligt allrum samt två - tre sovrum. Ytterligare ett helkaklat badrum med dusch samt tvättstuga med direktaccess till det stora uppvärmda garaget där du har plats med både bil, förvaring och hobbyverkstad.

Huset är ritat och uppfört genom totalentreprenad via välrenommerade Götenehus.

Husets placering en bit upp på tomten skapar en privat sfär fri från insyn samtidigt som solläget är svårslaget, något som blir extra påtagligt sommartid då huset öppnas upp mot altan och pool. Pooldäcket är väl tilltaget med gott om plats för solsängar, lounge- och matgrupper. De generösa ytorna gör det möjligt att följa solens vandring alternativt skugga oavsett tidpunkt på dagen. Här finns även praktisk utedusch.

På fastigheten finns även carport med elbilsladare.

Genom sitt centrala geografiska läge har Mörtnäs på senare år vuxit fram som ett attraktivt villaområde inkilat mellan vatten- och skogsområden med många fina utsiktsplatser och gångstråk. Området gränsar till naturreservat med kilometervis av urskog, rik på svamp och bär vid. Närbelägna Ösby träsk och Betsede erbjuder fina bad, rofyllda hästhagar och gläntor samt vackra promenadstråk utmed vattnet mot Aspvik och Norra Lagnö. I söder gränsar området till Grisslinge Havsbad där även café och restaurang finns. Som medlem i Mörtnäs tomtägareförening bereds man tillgång till en mer privat del av stranden. Inom området finns både förskola och konstgräsplan där bland annat Mörtnäs IF tränar och spelar match. Även Värmdö Jolleseglare utgår från Mörtnäs. Till Ösbyskolan (F-9) cyklar eller promenerar barnen bekvämt (5-10 min) via närliggande Hästkroken utan att tungt trafikerade vägar behöver korsas.
Från Ålstäket går SLs pendlingsbåten, linje 84, som tar du dig till Slussen och Strömkajen på runt 50 minuter. Vid närbelägna Värmdö köpcentrum finns ett bra utbud av butiker och handel. I Gustavsberg finns ytterligare handel samt aktivitetscenter med bland annat ishockeyrink, bandyplan, tennishall, äventyrsbad, skatepark samt bibliotek. Motorvägsbussarna mot Slussen alternativt Centralstationen nås efter10 minuters promenad. Turtätheten är hög och resan till Slussen tar ca 30 minuter.

Intresseanmälan
Sophie Palmstierna
Ansvarig mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Bostad

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Mörtbergsvägen 25, Kommande i Mörtnäs, Värmdö Planlösning från Mörtbergsvägen 25, Kommande i Mörtnäs, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad